Barion Pixel
Akció!

Lávakő és szintetikus fehér howlit ásvány karkötő AJÁNDÉK Jázmin illóolajjal

Original price was: 6 799 Ft.Current price is: 4 999 Ft.

Leírás

Ásvány gyöngyök mérete: 8 mm

Különleges csúszó csomózással ellátott, állítható méretű karkötő.

Az ásványok hatásai:

Lávakő

Pozitív hatása mellett lyukacsos, érdekesen mintázott struktúrája teszi kedvelt ásványékszer alapanyaggá. A lávakő a Föld energiáit hordozza. Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt általános frissítő, nyugtató hatású. Hatékonyan serkenti az idegsejtek megújulását. A lávakő ásvány többek között a közérzetjavító hatásáról is ismeretes, ezért mindennapos viseletre készült ékszerek tökéletes alapjául szolgál. Méregtelenítő hatása van, lazítja az izmokat. Az ásványok gyógyító hatása orvosilag nem igazolt, használata nem helyettesíti az orvosi kezelést.

Howlit

A howlit ásványt magnezitként ismerjük. Az ásvány fehér és kék színben fordul elő, de gyakran találkozunk a mesterségesen színezett változatával is. Magnézium tartalma miatt segít a fejfájásban, hat a csontokra, fogakra és a testzsíranyagcserére is. Erősíti a pozitív jellemvonásokat. Alváshoz, meditáláshoz kiváló. A lelki hatások terén életünk önálló irányítására ösztönöz.

 

 

 

Jázmin illóolaj hatása:

A jázmin illóolaj egy rendkívül sokoldalú és kedvelt illóolaj, melynek számos jótékony hatása van a testre és lélekre egyaránt. A jázmin illóolaj talán legismertebb hatása a nyugtató és relaxáló hatása. Segít ellazulni, elengedni a stresszt és a szorongást, ezáltal javítja az alvás minőségét. A jázmin illóolaj emelheti a hangulatot, oldja a depressziót és a szorongást.