Barion Pixel

Malachit és lávakő ásvány karkötő AJÁNDÉK Erdei fenyő illóolajjal

6 699 Ft

Leírás

Ásvány gyöngyök mérete: 8 mm

Különleges csúszó csomózással ellátott, állítható karkötő.

Az ásványok hatásai:

Malachit

A malachit ásványnak élénk mélyzöld színe van. Kiegyensúlyozza az érzelmi problémákat, segít megoldani a múltbeli élet kérdéseit. Erős védelemző kő, elnyeli a negatív energiákat. Legfőképp a női ivarszervekre van csodás hatással. Bábakőnek is nevezik, mert szüléskönnyítő hatást tulajdonítanak neki. Az ásványok gyógyító hatása orvosilag nem igazolt, használata nem helyettesíti az orvosi kezelést.

Csillagjegyei: Bika, Halak, Bak, Skorpió

 

Lávakő

Pozitív hatása mellett lyukacsos, érdekesen mintázott struktúrája teszi kedvelt ásványékszer alapanyaggá. A lávakő a Föld energiáit hordozza. Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt általános frissítő, nyugtató hatású. Hatékonyan serkenti az idegsejtek megújulását. A lávakő ásvány többek között a közérzetjavító hatásáról is ismeretes, ezért mindennapos viseletre készült ékszerek tökéletes alapjául szolgál. Méregtelenítő hatása van, lazítja az izmokat.

 

 

 

Erdei fenyő illóolaj hatása:

Az erdei fenyő illóolaj számos terápiás tulajdonsággal rendelkező népszerű illóolaj. Az erdei fenyő illóolajat gyakran használják aromaterápiában a stressz, szorongás és a depresszió enyhítésére.