Barion Pixel

Tigrisszem és lávakő ásvány karkötő AJÁNDÉK Relax illóolajjal

7 099 Ft

Leírás

Ásvány gyöngyök mérete: 8 mm

Különleges csúszó csomózással ellátott, állítható méretű karkötő.

Az ásványok hatásai:

Tigrisszem

Ez a sárgásbarnán erezett kvarc a természetben a sólyomszemből jön létre, így a két kőzet gyógyhatása nagyrészt megegyezik. Szépségén túl különleges hatásokkal is rendelkezik. A szembetegségekre jó hatással van, aktiválja a mozgásszerveket, enyhít a stresszen. Megkönnyíti a célok megvalósítását, védelmet nyújtó ásvány. Az ásványok gyógyító hatása orvosilag nem igazolt, használata nem helyettesíti az orvosi kezelést.

Csillagjegyei: Mérleg, Oroszlán, Ikrek, Bika

 

Lávakő

Pozitív hatása mellett lyukacsos, érdekesen mintázott struktúrája teszi kedvelt ásványékszer alapanyaggá. A lávakő a Föld energiáit hordozza. Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt általános frissítő, nyugtató hatású. Hatékonyan serkenti az idegsejtek megújulását. A lávakő ásvány többek között a közérzetjavító hatásáról is ismeretes, ezért mindennapos viseletre készült ékszerek tökéletes alapjául szolgál. Méregtelenítő hatása van, lazítja az izmokat.

 

 

Relax illóolaj hatása:

A relax illóolaj olyan illóolajok keveréke, amelyeket a stressz és a szorongás enyhítésére, az alvás elősegítésére és a relaxáció elősegítésére terveztek.