Barion Pixel

Illatgyertya rózsakvarc ásvánnyal

…vagyis a szív és szerelem kövével, a Mérleg jegyében, citromos illóolajjal

Kézműves illatgyertyával kikapcsolódni, ellazulni, oldani a feszültséget – már önmagában egy fantasztikus élmény.

De mi van akkor, ha ez az illatgyertya nemcsak finom illatú, hanem:

  • egyedileg, kézzel készített, azaz kézműves;
  • 100%-ban természetes anyagokból készül;
  • és még kifejezetten a saját személyiségünkre van szabva?

Bizonyára, ha ilyen illatgyertyát választunk, akkor azt a hatást és élményt, amit ad nekünk, nemigen lehet fokozni.

Hogy miért? Azért, mert egy ilyen illatgyertyában olyan, természetes hatások egyesülnek, amelynek eredménye valósággal természetfeletti tökéletesség lesz.

És hogy ez a tökéletesség mi mindenből áll össze, most egy konkrét példán keresztül mutatjuk be: illatgyertya rózsakvarc ásvánnyal.

Milyen a tökéletes illatgyertya ásvánnyal úgy általánosságban?

Ez a bizonyos illatgyertya, amiben rózsakvarc ásvány található, amire gondolunk, mindenekelőtt teljes mértékben natúr szójaviaszból készült.

És hogy ezt a természetességet még fokozzuk, a kanóca sem akármilyen. Ez a bizonyos szójaviasz illatgyertya rózsakvarc ásvánnyal tisztán égő, kedves kis fakanóccal van ellátva.

Mint illatgyertya, eme kézműves illatgyertya, természetesen kellemes illatot áraszt, ha meggyújtjuk, hiszen a benne található illóolaj is természetes eredetű.

Mindez a leírás már önmagában is meggyőző, hogy miért lehet ez az illatgyertya az egyik legjobb illatgyertya. De a fenti leírás alapján találhatunk több olyan illatgyertyát is, ami nem feltétlenül illatgyertya ezzel az ásvánnyal.

Szójaviasz illatgyertya rózsakvarc ásvánnyal

Illatgyertya rózsakvarc ásvánnyal, ami egyedi és megismételhetetlen: csak neked

Nos tehát, ahogyan a neve is mutatja, ez az illatgyertya, tartalmazza ezt a bizonyos követ, a rózsakvarc ásványt.

Márpedig a rózsakvarc ásvány a mitológia szerint Aphrodité szerelmének, Adónisznak* a véréből született, és bizony rengeteg csodálatos hatással rendelkezik. A rózsakvarc, mint a szeretet köve, segít erősíteni kapcsolatainkat, és a gyengéd női érzelmek megtestesítője. A rózsakvarc legfontosabb jótékony hatásai:

  • felfrissíti testünket, szellemünket;
  • segít a pihentető alvásban;
  • növeli együttérző képességünket;
  • megtanít szeretni önmagunkat,

…egyszóval harmóniát teremt, szívben-lélekben és az életünkben.

A rózsakvarc ásványt leggyakrabban a Mérleg jegyűeknek ajánlják, de társítják még a Bika és Rák jegyekben születetteknek is. De természetesen szülessél bármikor, a rózsakvarc és az illatgyertya rózsakvarc ásvánnyal mindenképpen jó hatással lesz közérzetedre, hangulatodra.

És végül: ez a bizonyos szójaviasz illatgyertya  kellemes, frissítő citromillatot áraszt, a benne található természetes illóolajnak köszönhetően. De ha inkább másfajta illatra vágysz, mi elkészítjük. Legyen az illatgyertya rózsakvarc ásvánnyal kifejezetten a te személyiségedre, vágyaidra szabva.

És így válik ez a bizonyos illatgyertya – jelen esetben a rózsakvarc ásvánnyal készült kézműves illatgyertya– olyan élménnyé, amit már nemn lehet fokozni.

Természetes, kézműves, szójaviasz illatgyertyák ásványokkal, természetes illóolajjal, fakanóccal – ismert meg a mi idilli világunkat!

* Utolsó megtekintés: 2022-09-28