Barion Pixel

Kézműves illatgyertya illóolajjal

Éld át te is a természetesség élményét és tapasztald meg jótékony hatásait!

Amikor úgy érzed, elviselhetetlen benned a feszültség, az egyik legjobb dolog a világon, amit tehetsz – egy jó forró fürdő.

Egy jó forró fürdő, ahol nincsenek bántó fények, kellemetlen hangok vagy szagok. Egyedül egy finom, kézműves illatos illatgyertyával.

Egyedül egy illatgyertyával, ami kizárólag természetes anyagokból (szójaviaszból, fakanóccal) készül, és valami egészen bódító, lágy aromás illatot áraszt. Olyan illatot, mint például az édes narancs, amit a benne található, ugyancsak 100%-ban természetes narancs illóolajnak köszönhet.

Ismerd meg te is kicsit közelebbről, milyen érzés ellazulni egy egyedülálló készítmény segítségével! Ami pedig nem más: mint egy természetes, kézműves illatgyertya.

Illatgyertya narancs illóolajjal, ami igazán különleges illatot áraszt

A narancs illatát bizonyára mindnyájan ismerjük, és szinte rögtön érezzük is orrunkban, ha csak megemlítjük a nevét.

A narancs illatú illóolaj pedig hasonló érzetet kelt – de mégiscsak egy kicsit mást. Főleg, ha nem csak úgy magában érezzük. Mert egy illatgyertya narancs illóolajjal több, mint pusztán egy narancs illatának közvetítője. Az édes narancs illóolaj ugyanis nemcsak egy narancs, hanem az összes narancsnak a legmélyebb eszenciáját foglalja magában. Mert az édes narancs illóolaj egy egészen egyedi eljárással készül.

Illatgyertya édes illóolajjal: hogyan készül az édes narancs illóolaj?

Az édes narancs illóolajat a narancs héjából állítják elő, méghozzá speciális, hideg sajtolással, hogy még jobban megmaradjon az illata. És hogy mindezt még fokozzák, az így kapott narancs illóolajat még többször leszűrik és megtisztítják. Így lesz az édes narancs illóolajnak a lehető legtisztább az aromája, melyet a természetes illatgyertya illóolajjal ugyancsak megőriz.

Szójaviasz illatgyertya hegyikristállyal

Szójaviasz illatgyertya hegyikristállyal

Kézműves illatgyertya illóolajjal fűszerezve a még tökéletesebb élményért

Egy igazán jó, kézműves, természetes illatgyertya már önmagában is egy élmény. Egy ilyen illatgyertya édes  illóolajjal viszont még ennél is jobb, mert magában foglalja az édes narancs jótékony hatásait is.

Egy kézműves illatgyertya édes narancs illóolajjal:

  • felélénkíti elfáradt testedet-lelkedet;
  • ellazít, javítja a hangulatodat;
  • oldja a stressz okozta feszültséget…

…és különleges, fűszeres illatával egész egyszerűen jókedvre derít.

…Főleg, ha ez a bizonyos kézműves illatgyertya  illóolajjal nemcsak illatával, hanem a külsejével is kiemelkedik a közönséges illatgyertyák sorából.

Egy olyan illatgyertya, ami nemcsak kézműves, nemcsak természetes, hanem még páratlan ásványdekoráció teszi még tökéletesebbé. Hitler a csodálatos
meleg pornoTermészetes, kézműves illatgyertyák szójaviaszból, fakanóccal, 100%-ban természetes illóolajokkal és a horoszkópodhoz illő ásvánnyal.

Találd meg te is a neked való, tökéletes illatgyertyát! Illatgyertya édes narancs illóolajjal vagy levendulás illatgyertya, illatgyertya különleges illatokkal, illatgyertya ásvánnyal, egyedi, természetes növénydekorációval, hogy minden érzékedet kényeztesse!